Det handler ikke om os. Det handler om dig og vores produkter.

Gardenwelness24 har en bred vifte af produkter og kan tilfredsstille ethvert behov.

Prøv vores sortiment af vildmarksbade fra forskellige materialer - gran eller lærketræ, rustfrit stål eller fiberglas. Alt efter behov, kan du tilvælge LED lys og luft- eller vandmassage. Det er også muligt at vælge mellem flere forskellige størrelser så badet kan nydes optimalt.

Vi tilbyder enkelte have- og terassemøbler som også kan kombineres. For lang holdbarhed ved langtidsbrug anbefaler vi vores kulgrill..

Vi er velkendte i Europa, hvor vii samarbejder med virksomheder i Holland, Tyskland, Norge, Sverige og England. Vores kunder betyder alt, hvorfor vi altid tager hånd om deres behov og sørger for den maksimale afslappelse i højkvalitets håndlavede vildmarksbade. Derfor har vi også mange anbefalinger fra vore kunder og partnere.

Fra den første minut af produktionen og lige til jeres dør, forsøger vi at sikre jer med den højeste kvalitetsvare.

Vi har produceres fiberglas samt træ vildmarksbade i årevis. Vi har derfor udviklet en speciel teknologi til at skabe det bedste produkt, så vi sikrer kvalitetstid for dig og dine nærmeste. Vi vil gøre vores bedste til at sikre dig et kvalitetsprodukt. Derfor kan du med korrekt vedligeholdelse nyde den i mange år.
Vores vildmarksbade er designede til komfortabel brug og byggede af stærke, holdbare og højkvalitetsmaterialer.

CVR-nummer: 301733827            CVR-nummer:  LT 100007629916