HVORFOR VÆLGE OS?

Du har sikkert set andre forhandlere. Nogle af dem kan virke tiltrækkende på deres egen måde og nu er tiden kommet til at vælge hvad du foretrækker bedst.

For at sørge for, at du træffer det bedste valg, vil vi gerne introducere os selv, og fortælle om 3 punker, på hvilke vi slår konkurrenterne:

1. Perfekt service er lig med glade kunder.

Perfekt service er lig med glade kunder - GardenWellness24

Vi tror på, at vores service starter fra det første opkald og fortsætter helt indtil EFTER at kunden har modtaget. Ja, du læste rigtigt - vi hjælper dig gerne, også efter købet er overstået! Vær velkommen til at ringe til os hvis der opstår spørgsmål.

Vi vil med glæde besvare dine spørgsmål eller uvished. Hvis vi kan hjælpe med spørgsmål omkring badet, hvordan det virker og andre relaterede ting, gør vi det også. Vores mål er en tilfreds kunde og det er en kunde som kender sit vildmarksbad.

Vi vil gøre alt hvad vi kan for at sikre den bedste leveringsproces og -tid..

2. Vi er en producent.

Vi er en producent - GardenWellness24

Vi producerer selv alt til vores vildmarksbade:

Træ - vi bruger specielt udvalgt og højkvalitetstræ fra Østeuropa. Enhver planke er valgt for at passe ind. Vi accepterer kun træ fra udbydere som vi kender og stoler på.

Fiberglas - vi producerer selv vores fiberglaskarer. Hver af dem er håndlavet specielt til dit vildmarksbad, så vi altid har et perfekt match.

Rustfrit stål - vi laver alle vores ståldele selv. Ikke kun de små dele, som skorstenen, men også resten af pejsen. Vi bruger højkvalitets rustfrit stål, for at sikre det bedste produkt på markedet.

Nemlig fordi vi selv producerer alle vildmarksbade, kan vi sikre, at vores kunder får et kvalitetsprodukt. Vi er ikke forhandlere. Alle produkterne kommer direkte fra fabrikken til kunden.

3. Vi ved hvordan man bygger et vildmarksbad. Det vil vi gerne leve af.

Vi ved hvordan man bygger et vildmarksbad. Det vil vi gerne leve af - GardenWellness24

Vi har være i gang i årevis og proceduren er derfor ind under huden. Vi holder øje med hvert trin i processen, ikke kun i samlingen, men også andre dele af produktionen. Vi kan derfor nemt spotte fejl (hvis der skulle være nogle) og sikre, at det endelige produkt er fejlfrit. Vores medarbejdere er specialister og passionerede for deres arbejde.

Vi udfører kvalitetstest for at sikre dig det bedste produkt. Derfor er stikprøvekontrol en del af hverdagen. Alle nye produkter skal gennemføre en række test - kvalitetstest, materialecheck og designtjek er kun en del af proceduren for at få et perfekt produkt.