Returns - GardenWellness24

RETURPOLITIK

Alle vores produkter har to års garanti. Derfor bedes i inspicere jeres varer, så alle manglende eller skadede varer bliver meldt til firmaet i rimelig tid. Hvis dine varer ankommer med synlige skader, venligst kontakt os og send billede- eller videomateriale af skaden. Hvis vi er skyldige i skaden, erstatter vi naturligvis delene eller tilbagebetaler en del af købsprisen.

Følgende situationer er ekskluderingsgrundlag fra denne garanti:

  • Skade forårsaget af ukorrekt behandling, opbevaring, insallation, brug, modifikation eller reparation uden Gardenwelness24 autorisation.
  • Slitage.

Det er kundens ansvar at erstatte dele, som modtages i forbindelse med garantien. For mere information om garantien, venligst læs den vedlagte brugsanvisning.

Venligst bemærk, at specialordre kan ikke returneres.

Vi accepterer kun returnering af en fejlproduceret vare (hvor vi har skylden). Vi vil kræve at skaden tidspunktet for den dokumenteres (venligst læs brugeranvisningen for krav). Vi forbeholder os retten til at afvise en returnering hvis denne ikke opfylder vores krav. I visse sager, hvis produktet har været brugt i noget tid og kunden ikke ønsker en garantidækning, kan vi tilbyde en delvis tilbagebetaling på grund af slitage.

Ingen varer kan returneres uden en godkendelse. Hvis du ønsker at returnere en vare, kontakt os venligst på mail Inga@gardenwellness24.dk

I tilfælde af returnering, skal du forvente en tilbagebetaling inden fire uger af levering af varen til transportøren. Dog kan det i nogle tilfælde ske hurtigere. Denne tidsperiode inkluderer transittiden for os at modtage varerne fra transportøren(5-10 arbejdsdage), tiden det tager os at behandle din returnering efter modtagelse(3-5 arbejdsdage) samt tiden det tager os af behandle betalingen (1-2 arbejdsdage).